Цена: 39,00ЛВ. skype
Код на продукта: sak180
Наличност: В наличност
Картичка:
Подаръчна опаковка:
Ваза:
Вино към Вашата поръчка:
Бонбони към Вашата поръчка:
Плюшено мече към Вашата поръчка:
Брой:
Етикети:

Аглаонема "Maria" / Aglonema "Maria" 50/15

Типично листнодекоративно растение.Има къси стебла и едри заострени листа с красиви шарки.Вирее при слабо осветление,но се отнася за растения с чисто зелени листа,които рядко се продават в магазините.Тези с пъстри листа се нуждаят от добро осветление.Отглеждайте аглоанемата в по-плитка саксия,пазете я от течение,дръжте я на топло и влажно през зимата. Растението нараства бавно,иска често подхранване и рядко пресаждане.Ако листата съхнат по краищата и се свиват,значи въздухат е прекалено сух.Трябва да се предпазва от червено паяче и памуклийки.В домашни условия се размножава от стъблени резници през пролетта и лятото.Да се пресажда на 3 години. Изисквания-Топлина през лятото и минимум 15-16 градуса през зимата.Да се пази от пряка слънчева светлина.През зимата да се полива оскъдно,но през другото време редовно.Нуждае се от пръскане и влажен въздух.

- Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако поръчката е направена след това тя се счита за експресна и към цената на артикула се добавят 10.00лв.

- Доставки се извършват в два часови интервала - 8.30 - 13.00 ч. и 13.00 - 18.30 часа, за фиксиран час или доставка извън това време - следва да се свържете с нас !

- Можете да закупите този продукт с онлайн разплащане, банков превод, на каса на EasyPay, наложен платеж или да го заплатите на място в някой от нашите магазини.

- Доставката може да бъде направена в цяла България!

- За уточнения или друга информация по поръчката, моля попълнете ги в полето "Забележка". Поръчката ще бъде обработена след като потвърдите плащането, независимо от неговият начин. Закупуването на продукт означава, че сте прочели и сте съгласни с общите условия на този сайт.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като код!
Лош Добър