Цена: 111,00ЛВ. skype
Код на продукта: sak204
Наличност: В наличност
Картичка:
Подаръчна опаковка:
Ваза:
Вино към Вашата поръчка:
Бонбони към Вашата поръчка:
Плюшено мече към Вашата поръчка:
Брой:
Етикети:

Пахира/Pachira aquatica 170/24

Описание: Пахирата е родственица на боабаба. Родината и е Южна Америка. Има характерно нежно стебло, чиито размери и състояние зависи от условията на живот. Най – характерната форма на стеблото е преплетената. С времето се образува гъста зелена шапка от широки листа. Грижи: Необходима и е умерена температура, през зимата оптималната е 14-15°C, а минималната - 10°. Понася добре ярка светлина, без пряко слънце. Пахирата расте добре на източен или западен прозорец. През пролетта и лятото се полива умерено, след като повърхностният слой е изсъхнал. При недостатъчно влага листата провисват и изсъхват, а при прекалено много влага – корените загниват. Водата за поливане трябва да е мека и топла. През април до август се наторява веднъж на 3 – 4 седмици. Понася и по – сух въздух на помещението. Пресаждането става когато растението е на 2 – 3 години. Саксията трябва да е достатъчно широка. Идеалната почва съдържа 1 част дървесина, 1 част листа и 1 част пясък. Почвата задължително трябва да се отцежда добре. Място: В домашни условия пахирата предпочита леко затъмнено място. В първите дни, след като я вземете у дома, започнете да я опръсквате по два пъти на ден, като се стараете стеблото да остава сухо, за да не загние. Ако пахирата е в пластмасова саксия, необходимо е да я присадите в керамична след 2 – 3 седмици. Размножаване: Размножение: Чрез семена в началото на пролетта или с резници през август. 

- Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако поръчката е направена след това тя се счита за експресна и към цената на артикула се добавят 10.00лв.

- Доставки се извършват в два часови интервала - 8.30 - 13.00 ч. и 13.00 - 18.30 часа, за фиксиран час или доставка извън това време - следва да се свържете с нас !

- Можете да закупите този продукт с онлайн разплащане, банков превод, на каса на EasyPay, наложен платеж или да го заплатите на място в някой от нашите магазини.

- Доставката може да бъде направена в цяла България!

- За уточнения или друга информация по поръчката, моля попълнете ги в полето "Забележка". Поръчката ще бъде обработена след като потвърдите плащането, независимо от неговият начин. Закупуването на продукт означава, че сте прочели и сте съгласни с общите условия на този сайт.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като код!
Лош Добър