Цена: 220,00ЛВ. skype
Код на продукта: sak206
Наличност: В наличност
Картичка:
Подаръчна опаковка:
Ваза:
Вино към Вашата поръчка:
Бонбони към Вашата поръчка:
Плюшено мече към Вашата поръчка:
Брой:
Етикети:

Рубелине/Phoenix roebelenii 140/32

Рубелинето е една от най-красивите финикови палми. Подходяща е за отглеждане в домашни условия и на открито. Издържа засушаване. Не преполивайте, но пулверизирайте листната маса редовно. Пресаждайте растенията на всеки две години в специализирани почви за палми и внимавайте да не повреждате корена, защото са много чувствителни и боледуват при скъсване. Подхранвайте с торове на всеки две седмици. Характерно за този сорт е, че добре се съчетава и търпи комбинации с други растения. Ако отглеждате на открито през лятото приберете растенията щом нощните температури паднат под 10С.

- Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако поръчката е направена след това тя се счита за експресна и към цената на артикула се добавят 10.00лв.

- Доставки се извършват в два часови интервала - 8.30 - 13.00 ч. и 13.00 - 18.30 часа, за фиксиран час или доставка извън това време - следва да се свържете с нас !

- Можете да закупите този продукт с онлайн разплащане, банков превод, на каса на EasyPay, наложен платеж или да го заплатите на място в някой от нашите магазини.

- Доставката може да бъде направена в цяла България!

- За уточнения или друга информация по поръчката, моля попълнете ги в полето "Забележка". Поръчката ще бъде обработена след като потвърдите плащането, независимо от неговият начин. Закупуването на продукт означава, че сте прочели и сте съгласни с общите условия на този сайт.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като код!
Лош Добър